Avem constitutie…NU GLUMA!!!

Nu stiu si nu cred ca sunt foarte multi cei care au citit Constitutia Romaniei dar va recomand sa faceti asta.Aici o sa puteti observa cat de ambigua este aceasta baza a societatii romanesti si deci nu are rost sa ne mai intrebam de ce e asa si nu e mai bine.
Pentru ca aceasta baza este de fapt un nisip miscator care nu face decat sa ne induca in eroare si bineinteles sa fie inteleasa si aplicata dupa bunul plac.

Iata un exemplu:Articolul 30,alin.2 din Constitutia Romaniei spune asa:”Cenzura de orice fel este interzisă. „,daca esta asa, ce rost mai are CNA ??? De ce a aparut aceasta „societate” a guvernului?! pentru a se putea spala ceva bani si pentru a putea si altii sa apara la tv sa mai dea din gura sa nu zica lumea ca stau degeaba.
Si uite asa gasim doar aberatii in „baza societatii romanesti”.Deci conform articolului 30,alin 2 din CR am tot dreptul sa spun ca URASC TIGANII NESIMTITI,AROGANTI ,INGAMFATI SI NEMERNICI (daca vrei sa sti de ce..uita-te las stiri si cauta pe net).Am acest drept GARANTAT PRIN CONSTITUTIE nu este ceva care sa instige la violenta sau discriminare

Iata inca un exemplu:Articolul 39 legat de Libertatea intrunirilor ”

Mitingurile, demonstraţiile, procesiunile sau orice alte întruniri sunt libere şi se pot organiza şi desfăşura numai în mod paşnic, fără nici un fel de arme.” Si daca vrei sa organizezi un miting de protest trebuie sa anunti ,nu trebuie facut un miting spontan…pentru ca suparam pe cineva anume nu ca am incalca cumva drepturile constitutionale.

Cititi Constitutia si convingeti-va singuri.Astept si comentariile voastre .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: